Címlapra
 
 
Ha további információt szeretne a rendszer működéséről, kérjük adja meg adatait és elküldjük Önnek tájékoztatónkat!
 
  
 

Szinapszis Piackutató és Tanácsadó Kft.

A Szinapszis Piackutató és Tanácsadó Kft. 1998-óta működik és foglalkozik piackutatásokkal. A vállalat magyar magántulajdonban van, nem tagja nemzetközi hálózatnak. 2008-ban nettó 400 millió forintos árbevétellel és közel 40 állandó alkalmazottal rendelkezett, mely alapján Magyarország 10 legnagyobb piackutató cége között tartják számon. A cég teljes körű piackutatási szolgáltatást nyújt: a kutatások megtervezésén, az adatfelvétel kivitelezésén, adatok elemzésén, prezentációján túl az eredmények hasznosításához kapcsolódó stratégiai tanácsadást és tréninget is vállal. Módszertanok teljes tárházával rendelkezik, összes kvantitatív, kvalitatív módszert alkalmazza és próbavásárlásokat is végez folyamatosan. A cég saját 30 állásos call-centerrel és Budapesten detektívtükrös stúdióval rendelkezik.

A Szinapszis számos nemzetközi kapcsolattal bír, így külföldi piackutatók és egyéb ügynökségek számára folyamatosan végez magyarországi adatfelvételt illetve adatelemzést. Mindezek mellet a Szinapszis, mint vezető ügynökség több nemzetközi projektet is koordinál, azaz Kelet-Közép Európában számos országban a saját módszertanával végez kutatásokat.

A Szinapszis kiemelt kutatási területe az egészségügy és gyógyszeripar, ezen területen piacvezető Magyarországon. Emellett bank-és pénzügyi, kereskedelmi, informatikai területeken is számos kiemelt ügyfele van az egyéb területekről jövő ad-hoc kutatásokon felül

Tovább a vállalat hivatalos honlapjára » www.szinapszis.hu

  
 

oldaltérkép         pixer        hírek         hogyan csatlakozhat?         tagok          kapcsolat

TOP