Címlapra
 
 
Ha további információt szeretne a rendszer működéséről, kérjük adja meg adatait és elküldjük Önnek tájékoztatónkat!
 
  
 

BellResearch: kutatási tapasztalat, szakértő piacismeret, tanácsadói kompetencia

A BellResearch az infokommunikáció és a szolgáltatási piacok meghatározó kutató-tanácsadó ügynöksége, az üzleti kutatások avatott szakértője. Minőségi kutatással, magas hozzáadott értékkel és kiemelt tanácsadói kompetenciával nyújtunk ügyfeleinknek stratégiai információkat.

Az infokom- és szolgáltatáspiacok megértéséhez elengedhetetlen az a sokoldalú tudás, amely a professzionális marketingkutatást a vizsgált piac és terület alapos, lényeglátó ismeretével integrálja.

A BellResearch egyedülálló pozíciója - kutatási tapasztalatunk, szakértő piacismeretünk és tanácsadási kompetenciánk - teszi lehetővé, hogy e kulcsterületekről ne csupán pontos és megbízható adatokat, hanem valódi, döntéstámogató információkat és stratégiai iránymutatást szolgáltassunk ügyfeleinknek, akár a legfelső vezetői szinteken.

Kiemelt kompetenciával és gyakorlattal rendelkezünk a vállalati és intézményi kutatásokban csakúgy, mint a speciális döntéshozói célcsoportok elérésében és megszólításában. Értünk a szakmai és üzleti vezetők nyelvén, fókuszcsoportjainkat és mélyinterjúinkat az adott iparágban kompetens szakemberek vezetik.

Az igényre szabott kvantitatív és kvalitatív kutatási megoldások széles skáláját kínáljuk, a minőségi adatgyűjtés és -feldolgozás mellett kiemelt hozzáadott értékű elemzéssel:

  • Szolgáltatás- és koncepcióteszt
  • Ismertség-, U&A- és imázskutatás
  • Ügyfél-elégedettségi vizsgálat
  • Munkatársi elégedettségvizsgálat
  • Call center audit, ügyfélszolgálati audit
  • Próbavásárlás
  • Árérzékenység-vizsgálat
  • Churn-kutatás, elvándorlás-előrejelzés
  • Komplex versenyelemzés

Ad hoc kutatásaink mellett rendszeresen készítünk polcról levehető, „dobozos” tanulmányokat a legaktuálisabb témákban, amelyek rendkívül költséghatékonyan nyújtanak azonnali piaci információkat és áttekintést a döntéshozók számára. A Magyar Infokommunikációs Jelentés felméréssorozata 2001 óta a hazai távközlési, informatikai és internetes piacok meghatározó elemzése, a szakma elismert információbázisa.

Ismerje meg, miért bíznak élenjáró vállalatok vezetői a BellResearch szakértelmében!

BellResearch
1136 Budapest, Pannónia u. 32.
Telefon: +36 1 477 01 00
Fax: +36 1 477 01 01
E-mail: tanulmanyok{.}bellresearch.com

Honlap»  www.bellresearch.hu, www.ictreport.hu 

  
 

oldaltérkép         pixer        hírek         hogyan csatlakozhat?         tagok          kapcsolat

TOP